středa 4. července 2012

Prázdninový režim

Vážení a milí, po dobu července a srpna se sice budeme nadále scházet, ale nebude to určitě každou středu – přes léto mne čeká nějaké to cestování za hranice vlasti, dovolená atd. Zároveň chci nasbírat co možná nejvíce dalšího materiálu na recenze.

Je možné, že se trochu změní i samotná podoba blogu – psát pořád do zblbnutí recenze na vzájemně si dosti podobné produkty se časem může přejíst jak čtenářům tak pisateli, což bych moc nerad.

Máte-li nápady či návrhy stran toho, co byste zde rádi vídali, sem s nimi. Zatím si užívejte léto a nezapomínejte se poctivě cpát pálivým.

Chilli s vámi!

4 komentáře:

  1. Narazil jsem na tento blog nějakou šílenou náhodou. Dokonce nenávidím ostré jídlo. Ale články jsem přečetl s chutí za jeden večer komplet všechny ;) určitě pokračuj, klidně stejnou formou :) a co nějaký produkt "pro začátečníky" a kojence... nebo pár rad zkušeného matadora... již zvažuji nějaký experiment.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Martine! Dneska, kdyz jsem tak macel krevety do Sgt. Peppers Tropical Tears a prikusoval k tomu domaci Caesar a v zive pameti naseho posezeni na terase (a ochutnani te habanero lahody co jste prinesli!) me napadlo, ze kdyz muzou mit srazy milovnici dymek, krabicek od zapalek ci znamek, proc by se nedalo usporadat nejake posezeni milovniku palivek? Vzdyt je tolik co ochutnavat. A spojit to se soutezi o nejlepsi homemade sauce :) Vidim, ze mas 18 followeru, ale jsem presvedceny o tom, ze blog cte vic lidi. Nerikam ze ted hned, ale do budoucna by me mejaka takovahle akce dost lakala a pokousele. Capsaicinu zdar!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Blog je super a těším se na pokračování. Navrhoval bych vytvořit žebříček chuti aby jsme i my čtenáři měli větší představu o kvalitě. Přeci jen pokud jsme nějaké z recenzovaných omáček ochutnaly, bude snadné a příjemné udělat si obrázek o chuti jednotlivých omáček.

    OdpovědětVymazat