tag:blogger.com,1999:blog-980123006179669221.post3195197557223669288..comments2023-03-31T03:31:23.956-07:00Comments on Chilli Sauces Blog: Fenomén – dvě ohavná klišé v chilli byznysu-md-http://www.blogger.com/profile/16284330510337457541noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-980123006179669221.post-69576106690454590982013-04-03T23:48:54.209-07:002013-04-03T23:48:54.209-07:00Ja mam rad, kdyz je omacka sladka napr. po zkarame...Ja mam rad, kdyz je omacka sladka napr. po zkaramelizovany cibuli nebo peceny mrkvi. Bez pridanyho cukru jako takovyho se klidne obejdu.-md-https://www.blogger.com/profile/16284330510337457541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-980123006179669221.post-67496442558161829562013-04-02T21:18:13.630-07:002013-04-02T21:18:13.630-07:00Mne teda nejvic vadi zcela nadbytecny pouzivani cu...Mne teda nejvic vadi zcela nadbytecny pouzivani cukru ve spouste omacek. Hodne to prebiji ostatni chute a je to proste celkove svinstvo. Tom Korenekhttps://www.blogger.com/profile/02705610652445619617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-980123006179669221.post-83092549049711987492013-03-29T01:35:35.861-07:002013-03-29T01:35:35.861-07:00No, to ale neni klise, spis povera. A jde o poveru...No, to ale neni klise, spis povera. A jde o poveru, kterou nesiri ani tak vyrobci chilli omacek a jejich zakaznici, jako spis lide nepouceni, kteri si jednou liznuli tabasca a od te doby kolem sebe siri tato "moudra".-md-https://www.blogger.com/profile/16284330510337457541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-980123006179669221.post-15813821460799834342013-03-28T11:42:19.858-07:002013-03-28T11:42:19.858-07:00Oboje jsou jistě klišé. Nicméně mě nepřijdou nejvě...Oboje jsou jistě klišé. Nicméně mě nepřijdou největší.<br /><br />Dle mého názoru největší klišé pálivé kuchyně je, že nedělá nic jiného, než přebíjí normální chutě. Sází na to hodně výrobců a hlavně je to hloupý předsudek. :DBansheeHerohttps://www.blogger.com/profile/01788451988504841140noreply@blogger.com